sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Geokätköilyä ja muita kuulumisia

Perjantaina keksin järjestää kissoille vaihtelua normaaliin arkeen ja lähdimme geokätköilemään. Aikaisemmin ollaan etsitty pari kätköä tästä lähimaastosta, mutta nyt suunnittelin reitin, jonka varrelta löytyisi jopa neljä kätköä. Matkaakin reissulla kertyisi yli kilometri. Pakattiin siis kissat autoon ja nostettiin kytkintä.

Geokatti Mörkö

Olin jo henkisesti valmistautunut, että reissulla tulee tapahtumaan jonkinasteinen katastrofi,  tai että joutuisin toteamaan idean olleen suuruudenhullu jo alusta alkaen. Kissat kuitenkin jaksoivat älyttömän hyvin, enkä voi olla kuin ylpeä! Tottakai eteneminen metsässä on kissojen kanssa hitaampaa kuin koiran kanssa tai yksin, mutta sehän ei tullut yllätyksenä. Uusi paikka ei aiheuttanut kummassakaan katissa arastelua vaan molemmat lähtivät innoissaan tutkimaan uutta ympäristöä. Vastaantulijoita metsässä ei juurikaan ollut paria koiranulkoiluttajaa lukuunottamatta. Saimme siis ihan rauhassa ihmetellä ja etsiä kätköjä.

Reissun jälkeen molemmat kissat olivat kyllä todella väsyneitä ja loppuilta menikin makeasti sohvalla köllötellessä. Eikä yölläkään kumpikaan jaksanut enää riehua!

Öiset rallit ja riekkumiset ovat meillä nyt muutenkin vähentyneet todella paljon. Päivittäinen aktivointi selvästi toimii, ja kissatkin ovat varmaan tottuneet nyt kunnolla uuteen rytmiin, missä he jäävät päiviksi keskenään palvelusväen ollessa poissa. Hyvällä mallilla siis ollaan!

Torkut kotipuussa

8 kommenttia:

 1. Oi, varmasti ollut kissoilla hauskaa juoksennella kätköillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo taisi nauttia :) pitää ottaa heidät mukaan useamminkin.

   Poista
 2. Kivaa että tekin pääsette etsimään piiloja! Tykkäättekö te piiloleikeistä noin yleensä? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Mukava tutkimusmatka ollut kisuilla! ja mahtavaa kun yöt ovat rauhoittuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Emännänkin mielestä on vain positiivista, että yöllä nukutaan :)

   Poista
 4. Oho, eipä olisi uskonut, etä kissojen kanssa voi geokätköillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se onnistuu, jos vain kissan ja omistajan rohkeus riitää. :) Geokätköilystä löytyy paljon juttua myös muiden kissablogien puolella.

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=