keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Lautapelejä

Pari viikkoa sitten ystäväni löysi aktivointipelejä aivan mahtavalla alennuksella. Pyysin häntä tottakai tuomaan pari peliä meillekin, jos Riiviöt vaikka innostuisivat. Tästä saa taas lisää kivaa aivojumppaa.

Tänään laitoin pelit ensimmäistä kertaa testiin. Latasin kolot täyteen nameja ja annoin pelit Riiviöille. Mymmeli hoksasi jutun juonen melkein heti, ja alkoi tehokkaasti siirrellä palloja pois namien tieltä. Mörkö syttyi ajatukselle hiukan hitaammin, mutta sai kätevästi siirreltyä palikoita ja napsi herkut talteen.

Näin näppärästi herkut katoavat parempiin suihin!

Kerran tulit kuvaamaan, niin katsellaan mieluummin parvekkeelle.


12 kommenttia:

 1. Tuo pyöreä pallopeli on minun suosikki! Se on niinkuin nose workin pelaamista - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Kivoja pelejä! :) Minua haluttaisi ostaa yksi meille uudenlainen Mustista ja Mirristä. :D Sillä oli sen verran kova hinta, että jää ainakin toistaiseksi vielä hyllyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo korkea hinta näissä peleissä on yleensä just se syy, miksi jätän itsekin nämä yleensä hyllyyn. Nyt sain kuitenkin molemmat pelit reilusti alle kympillä, joten tilaisuus oli pakko käyttää :)

   Poista
 3. Parhaiten noi toimii silleen, että tassu sinne pelin alle, ja sitte kunnon potku!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, tätä ei vielä olla keksittykään! Kiitos vinkistä :) - Riiviöt

   Poista
 4. Tosi hienoja pelejä teillä! Pallopeli näyttää mukavan kissaystävälliseltä, pallot lähtee varmaan helposti liikkeelle kunhan niitä vain ekaks tajuaa tönäistä. Meillä on tuosta pelistä se "nosta palikkaa" -versio, josta nostaminen on tosi hankalaa kun kolot on niin syviä. :/ Kassinen ei saa sieltä mitään irti, mutta onneksi Seppo osaa ottaa palikan suuhun kuin koira.

  Toka peli näyttää superkivalta, tosi monipuolinen noin pienessä tilassa! Osaavatko herrat ottaa siitä kaikki herkut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallopeli on tosiaan mukavan helppo. Toisessa pelissä tarvitsisi oikeastaan vain tassulla siirrellä osia ja nostaa yksi palikka pois kuopasta. Tassulla siirtely onnistuu jotenkin, mutta palikka on tuottanut vaikeuksia... Pitää ehkä laittaa jotain ultrasuperherkkua sinne, niin jaksaisivat nähdä enemmän vaivaa :)

   Poista
 5. Meilläkin on joku tommonen! Se on kiva, Ruffe syö heti namit ja Coco ihmettelee :')

  VastaaPoista
 6. Hauskat pelit ja taitavaa tassuttelu! Meillä Nuppu olisi innokas ja näppärä lautapelaaja, mutta kun sille ei voi syöttää mitään kuivaruokaa (varastopunkkiallergian takia), niin harrastus on jäänyt. Jujulla taas ei millään riitä maltti pikkutarkkoihin tassunliikkeisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varastopunkkiallergia on kyllä tosi ikävä juttu, jos sattuu kohdalle :( Eikö esimerkiksi uunissa kuivattu porsaan sydän kävisi kuivasta namista?

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=