lauantai 10. kesäkuuta 2017

Jos metsään haluat mennä nyt...

Kesän to do -listalla luki, että pitäisi ulkoilla paljon, ja ulkoilemaan ollaan päästykin! Viimeksi tänään.


Koska ilmat suosivat ja aurinko lämmitti, lähdimme porukalla metsään piknikille. Riiviöillä oli eväänä herkkunaksuja, mutta ne jäivät suurimmaksi osaksi syömättä, sillä aika meni ihmetellessä kaikkea jännää. Palvelijattarella oli mukanaan vain vesipullo ja hyvä kirja.


Ulkoilmasta nauttien vierähti lähemmäksi kaksi tuntia. Lämpötila oli juuri sopiva auringon palvomiseen, muttei kuitenkaan ollut liian kuuma. Riiviöt innostuivat suuresti tirppojen vaanimisesta ja tekivät huimia syöksyjä lintujen perään. Saalista ei kuitenkaan tullut, sillä hihnat rajoittivat menemistä. Ehkä ensi kerralla sitten (niinvissiin...)

Kun on ensin aikansa riehunut ja tutkinut paikkoja, jaksaa hetken ottaa ihan rauhassa ja nauttia lämmöstä.
Koska molemmilla pojilla oli pitkät hihnat ja vietimme aikaa aukealla paikalla, saatoin itse istua rauhassa aloillani ja lukea välissä muutaman luvun hyvää kirjaa. Vilkuillen Riiviöiden touhuja kokoajan sivusilmällä.


Mymmeli on ilmojen lämmettyä reipastunut ulkona ihan silmissä. Nyt, kun tassut ei enää mene täyteen lunta tai muuten vaan kastu, hienohelma uskaltaa ja viitsii tepsutella mukana tosi reippaasti. Mörkö sen sijaan tykkää aina ulkoilla, oli kylmä tai lämmin, sade tai pouta, kesä tai talvi. Talvella ulkoilut kuitenkin jäi pihapiiriin ja läheiseen metsään. Nyt kesällä ajattelin pikkuhiljaa alkaa lisätä lenkkien pituutta ja mennä tutustumaan vaikka meren rantaan.

10 kommenttia:

 1. Reippaat ulkoilijat.
  Hyvät kuvat, ihanan kesäisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) itsekin olen näihin varsin tyytyväinen!

   Poista
 2. Ulkoilu kesäsäässä kiireettömästi on niin huippua vai mitä Mörkö? - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Oma rauha nautiskella, mahtavuutta. ♥

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia komeista kissoista Suomen kesässä <3 Meren rannassakin on varmasti vaikka mitä jännää :)

  VastaaPoista
 5. Vitsi kun meidän jättipitkät hihnat jäi mökille, nyt on vain 5metrin flexi mutta olisi kiva tehdä myös tuommoinen reissu kirjan ja kissojen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi kiva reissu, ei varmasti viimeinen laisensa tänä kesänä :)

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=