lauantai 26. toukokuuta 2018

Nimilaatat

Ystäväni sai vähän aikaa sitten käsiinsä alennuskuponkeja Nimilaatat.com -verkkokauppaan. Päätimmekin kaveriporukassa hyödyntää tätä tilaisuutta ja tilasimme koko konkkaronkan karvakamuille nimilaattoja. Näin siis myös Riiviöt saivat suloiset sydämet valjaisiinsa.


Laatat ovat mallia "pieni sydän" ja väriltään mustat. Niiden mukana tuli pienet "avainrenkaat", joilla laattojen kiinnittäminen valjaisiin tai kaulapantaan on helppoa. Etupuolelle halusin tekstiksi Riiviöiden nimet ja takapuolelle puhelinnumeroni. Vaikka sekä Mymmeli, että Mörkö on sirutettu toivon, että laatat auttaisivat kissaa löytämään kotiin, jos jompikumpi joskus pääsisi ulkona karkuun. *koputan puuta*

Laatat kiinnitettyinä valjaisiin

Tästä kyseisestä verkkokaupasta tilaaminen oli todella helppoa ja tuotteet toimitettiin jo parissa päivässä. En voi kuin suositella!

Millaisia nimilaattoja teidän kisuilla on?

14 kommenttia:

 1. Meillä on samasta paikasta tilatut laatat, mutta eri väriset. Emännästä on hyvä että hänen puhelinnumero on niissä, että hänelle voidaan heti soittaa tarvittaessa ilman eläinlääkärillä sirun tarkistusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samat ajatukset täälläkin! Laatta tosiaan nopeuttaa toimintaa ja madaltaa kynnystä soittaa omistajalle heti. :)

   Poista
 2. Kauniit laatat! Joskus näin sellaisen ratkaisun, että laatta oli kiinni erillisessä kaulapannassa, jos kissa kiemurtelee irti valjaista. Teillä ei siitä taida kyllä olla pelkoa, kun ovat niin tottuneita ulkoilijoita. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot laatat! Minäkin olen miettinyt että valjaisiin olisi hyvä saada kiinni nimilaatta yhteystietoineen nyt kun on tullut ulkoiltua enemmän. Siru meiltäkin löytyy ja rekisteröity Turvasiruun, mutta olisi tuo kyllä hyödyllinen kaiken varalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näistä ainakaan mitään haittaa ole. Ja säästää löytäjältä matkan eläinlääkäriin, jos vahinko sattuu :)

   Poista
 4. Julkaisu teiltä, jee! ♥ Ihanat ja käytännölliset! Meillä ei ole nimilaattoja, mutta puhelinnumero on kirjoitettu valjaisiin. Ei sillä, että oltaisiin pitkään aikaan ulkona päästy käymään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelinnumero valjaissahan ajaa saman asian :) ja kiva, että joku on kaipaillut meidän juttuja :D

   Poista
 5. Söpöt laatat! Meidän kisuleille ei tuollaisia voi hommata, kun ei kummalakaan ole valjaita, mutta hyödyllinen idea valjaita/pantaa käyttäville kissoille.

  VastaaPoista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=