sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kiireisen viikon kiireetön lauantai

Etenkin lifestyle-blogien puolella ovat niinsanotut päivä kanssani-tyyppiset postaukset suhteellisen suosittuja, joten päätettiin Riiviöiden kanssa kokeilla vastaavaa postausta täällä kissablogin puolella. Valittiin päiväksi lauantai, koska se on kissojen kannalta ehkä tapahtumarikkain päivä koko viikolla. Nyt annankin puheenvuoron Riiviöille, sillä heidän bloginsahan tämä on:

08.00
Palvelijatar nousee ylös ja aloittaa omat aamutoimensa. Viimeyö haluttiin olla kilttejä ja nukuttiin ihan rauhassa, Mörkö sängyn jalkopäässä ja Mymmeli kotipuun korkeimmalla tasolla. 

Ekaksi suunnataan toiveikkaina ruokakaapille, mutta ei. Uusi tyhmä hammaspesurutiini on edelleen voimassa. Palvelijatar pesee ensin Mörkön hampaat ja sitten on Mymmelin vuoro. Ei jakseta enää edes laittaa vastaan tuon hammaspesun kanssa. Alkuun kyllä yritettiin, mutta palvelijatar osoittautui sinnikkäämmäksi kuin luultiin. 

08.10
Nyt saadaan vihdoin sitä aamupalaa! Tarjolla oli tavalliseen tapaan nappuloita. 

11.30 
Palvelijatar on touhunnut aamun omia juttujaan. Väittää lukevansa johonkin tenttiin (mikä se sitten lienee?), mutta oikeasti se vain laistaa meidän viihdyttämisestä. Ollaankin keksitty tekemistä ihan itse. Bongailtiin ikkunasta lintuja ja palaveerattiin naapurin kissan kanssa. Se asuu tuossa vastapäisessä talossa, joten ikkunoiden läpi on helppo vaihtaa ajatuksia aina silloin tällöin. Vedettiin myös veikan kanssa hurjaa rallia ja otettiin parit painimatsit.


12.00
Palvelijatar nostaa vidoin nenänsä koulujutuista ja alkaa oikeisiin töihin! Pidetään kiva temppuhetki. Uusia temppuja ei olla opeteltu nyt hetkeen, mutta hiotaan vanhoja vieläkin paremmiksi. Hyppy-käskysanaa koetetaan laajentaa koskemaan muutakin kuin tuolille ja sohvalle hyppäämistä, ja ympäripyörähdyksestä häivytetään edelleen käsimerkkiä. Mymmeli on myös oppinut antamaan tassua. Palkkana oli tällä kertaa käytössä Dreamies-namit. Kelpasi tehdä temppuja! 

12.20
Temppuilun jälkeen päästään käymään pienellä kävelyllä. Ulkona on aika märkäää ja vettäkin tihuttelee, joten ei viihdytä kovin kauaa. Kierrettiin lähimetsän vakkarilenkki ja sitten äkkiä sisälle!

Koska ulkona oli niin kurja ilma, ettei siellä saanut kunnon kuvia, valittiin tähän kuvituskuvaksi tämmöinen aikaisemmin napattu, ennen julkaisematon ulkoilukuva.

Ulkoilun jälkeen otettiin pitkät hyvinansaitut päiväunet.

14.45
Wuhuu, on päiväruuan aika! Päiväruualla ja iltapalalla saadaan nappuloiden sijasta lihaa. Mörkö söisi mieluummin pelkkiä naksuja, mutta Mymmeli tykkää lihasta enemmän. Tänään oli tarjolla: possun sydäntä, naudan jauhelihaa ja kivipiiraa. Hassun näköiset möykyt on ravintolisiä ja päälle on ripoteltu merilevää.Tässä välissä palvelijatar livisti kotoa kokonaan, ja me jäätin hetkeksi keskenämme.

19.00
Palvelijatar on palannut kotiin. Loppuillan ohjelma koostuu meillä lähinnä leikeistä ja sylissä kehräämisestä. Palvelusväki leikittää meitä leluilla, yksin ei hirveesti jakseta kiinnostua niistä, ja veljen kanssa rallitellaan ja painitaan.

Toi huiskalelu on meidän lemppari!
21.30.
Nyt vielä iltapalan vuoro! Tarjolla oli broilerisuikaleita. Nam! Palvelusväki on tässä vaiheessa juurtunut sohvan nurkkaan katsomaan telkkaria, ja mekin aletaan rauhoittua nukkumaan. Katsotaan miten jaksetaan yöllä rallitella ;)

Rakkaudella Riiviöt

20 kommenttia:

 1. Teillä on ollut kiva päivä! Palaverinkin ootte pitäneet naapurin kanssa; mikä oli aihe tällä kertaa? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa palaveerattiin lintujen talvimuutosta ja palvelusväen laiskuudesta. - Mörkö ja Mymmeli

   Poista
 2. Teillä on ollut mukava päivä! Nam mitä herkkuja kupistakin löytyi!

  VastaaPoista
 3. Kiva päivä, sisälsi paljon aktiviteettia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riiviöille on melkein pakko yrittää keksiä niin paljon tekemistä, kuin mahdollista. Muuten yöllä rallitellaan, eikä kukaan saa nukutuksi :D

   Poista
 4. Kiva päivä ollut kisuilla :) Hyvin toimii nämä päivä kanssani-postaukset myös kissablogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsitte :) minusta myös on hauska lukea näitä muiden blogeista.

   Poista
 5. Erittäin kissamainen ja tarpeeksi tapahtumarikas päivä :) Palvelijoiden koulutus on joskus hankalaa, mutta te olette onnistuneet erinomaisesti. Leikki, ulkoilu ja ruoka on hoidettu esimerkillisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kompataan tuota,että palvelijat osaavat olla hankalia kouluttaa. Meillä etenkin tuo naispuolinen osaa olla todella itsepäinen, mutta johdonmukaisella koulutuksella sekin oppii.

   Poista
 6. Onpa viimeisen kuvan leluoliolla sielukkaat silmät! Voisivat jopa vetää vertoja blogitähtien ensimmäisen kuvan katseille. ;D

  VastaaPoista
 7. Teillähän oli varsin tapahtumarikas päivä. Toimii tosiaan hyvin tällainen my day- kerronta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit! :) Ehkä kirjoitellaan näitä lisää tulevaisuudessa.

   Poista
 8. Hauska postaus ja ihania kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen. Miten saitkin ne poseeraamaan noin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensimmäinen kuva on itseasiassa harvinainen onnistunut tilannekuva, josta olen salaa hiukan ylpeä :) yleensä sisällä otetut painikuvat ovat aika suttuisia.

   Poista
  2. Kyllä kannattaakin olla ylpeä noin onnistuneesta tilannekuvasta. Tuollaista poseerausta ei niin vain saa järjestettyä.

   Poista
 9. Voikun minäkin saisin kolme ruoka-annosta päivässä .__. -Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee aloite palvelusväellesi, ehkä siellä hellytään. - Mörkö

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=