tiistai 11. lokakuuta 2016

Naapurikyyläystä

Muutama viikko sitten siirsin makuuhuoneen ikkunan eteen hyllyn. Tähän mennessä ikkunasta on nähnyt ulos vain yhdeltä kiipeilypuun tasolta, johon molemmat pojat yrittivät aina ängetä yhtäaikaa. Nyt ikkunan eteen tuli paljon lisää tilaa bongailla lintuja ja naapuruston elämää. Asuntomme on katutasossa, joten ikkunasta näkee myös maantasalla pyörivät jyrsijät.

Molemmat kissat ovat todella ottaneet hyllystä ilon irti, ja aina kotiin tullessani ensimmäisenä näen jommankumman Riiviön tuijottelemassa ikkunassa.

Hei kaverit, ette arvaa mitä siellä nyt tapahtuu! Tulkaa kattoo!

Juku miten jännää!
Kukkuu! Ai sä tulitkin jo kotiin.

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! 

18 kommenttia:

 1. Ikkunasta on mukava katsella mitä ulkona tapahtuu!

  VastaaPoista
 2. Naapureita on hyvä tarkkailla, pysyvät aisoissa! Entisessä asunnossamme Unna kuunteli naapureiden toimia suihkun viemärikaivon kautta korviaan höristellen, kun ikkunoista ei näkynyt mitään kiinnostavaa. Kotikyttääjältä vaaditaan kekseliästä mielenlaatua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo viemärikaivo vaati kyllä jo melkolailla kekseliäisyyttä! :D ihana <3

   Poista
 3. Ihanaa kun kissat odottavat ikkunassa kotiin tullessa :) Tulee itselle silloin niin tärkeä olo :D

  VastaaPoista
 4. Onpa hienoa, että katseltavaa riittää! Miten paljon siinä on lintuja ja onko talviruokinnan laittaminen sallittua, että talveksi riittäisi bongattavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosi paljon lintuja, joten bongattavaa vielä toistaiseksi riittää. Talviruokinnan virittelyä mietin jo viime talvena, mutten keksinyt mitään älykästä ja siistiä ratkaisua. Lintulautaa ei saa laittaa, mutta roikkuvia talipalloja saisi. Tässä ei vain ole oikein mitään mihin ne ripustaisi. :/

   Poista
  2. Aa, olen kuullut samanlaisista säännöistä joissain muissakin taloyhtiöissä, ei lintulaudoille mutta kyllä palloille. Kaiketi olisi itse iskettävä kaikenlaisia keppejä pystyyn pihalle jos oikein tosi tosi kovasti talipalloja mielii. :)

   Poista
  3. Jep, ehkä pitää viritellä jotain keppejä pystyyn ja ripustaa pallot niihin :D

   Poista
 5. Näyttää just loistavalta kyttäyspaikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä on! Nähdään ikkunasta myös vastapäätä asuvan naapurin kissa! Vaihdetaan ajatuksia aina päivän mittaa. - Mörkö ja Mymmeli

   Poista
 6. Tuo hylly on tosi hyvä juttu. Meki tykätään aina valvoa mitä meidän naapustossa tapahtuu ja hih, pyydettiin palvelijaa siirtämään kiipeilypuu ikkunan eteen tätä varten.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 7. Meillä Anselmi on erikoistunut tuohon ikkunasta tarkkailemiseen. Työpöytä on juuri sopivalla kohdalla siihen tarkoitukseen. Ilmeisen hauskaa hupia kissoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, meilläkin tuossa hyllyllä viihdytään monta tuntia päivässä :)

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=