perjantai 11. marraskuuta 2016

Meillä kävi vieraita!

Perjantaina Riiviöitä tapaamaan saapui aivan erityinen vieras, nimittäin Tassulinnan emäntä. Tassulinnasta tuotiin terveisiä Pepsi-neidolta, ja kohteliaana poikana Mörkö tottakai lähetti paljon terkkuja takaisin.


Emäntä huolehti vierailijoiden kestitsemisestä keittiön puolella, ja kissat tekivät osuutensa järjestämällä viihdykettä. 


Poikia kuvattiin puolelta ja toiselta. Yllä olevassa kuvassa Mörkö näyttää, miten ei katsota kameraan.


Riiviöt saivat myös tuliaisia. Ihanan CatDancerin! Vieraiden lähdettyä lelu vapautettiin paketistaan ja pojat laitttoivat sen heti testiin. Testauksen jälkeen pojat ja emäntä ovat sitä mieltä, että tässä on ihan varmasti yksi parhaista leluista ikinä.

Mikä ihana lelu!
Leikki yltyi niin villiksi, ettei kamera pysynyt enää perässä.
Välillä huilattiin.
Riiviöt kiittävät Tuijaa vielä vierailusta ja huippukivasta lahjasta!

18 kommenttia:

 1. Tosi kiva oli nähdä pojat livenä! Ja kiva että pojat ihastuivat CatDancerin vauhtileluun! :)

  VastaaPoista
 2. Hah, toi Tassulinnan emäntä on yks ihan parhaista vieraista! Se on kerran nukkunu meidän kainalossa ja sit sillä oli tosi hyvät tuliaiset!
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliaiset oli kyllä ihan parhaat! - Mörkö ja Mymmeli

   Poista
 3. Tassulinnan suurlähettiläs on mukava vieras :)

  VastaaPoista
 4. Hauska vieras, joka toi tanssin Mörkön ja Mymmelin maailmaan! :-D Ihailen kyllä Tassulinnan emännän reippautta vierailujen suhteen. Itse kun ihailen blogikissoja vähän nössösti ruudun takaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihailen toistaiseksi vain ruudun välityksellä. :) ehkä sitten joskus jaksaisi alkaa kierrellä katsomaan livenä.

   Poista
 5. Kiva että saitte mukavan vieraan ja tuliainen oli erityisen mieluinen! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tassulinnasta jo luettiinkin, että pääsitte vaihtamaan terkkuja Pepsin ja Maxin kanssa. Kissatätivierailut on kivoja:)

  VastaaPoista
 7. Hiukka siistii, että Tassulinnan täti kävi teillä. Me myös ootetaan tätiä meille käymään. Jänskiä noi kissatätivierailut ku ne osaa aina ottaa meidät kiskatit täysillä huomioon. Vai ootteko samaa mieltä myös muista vieraista?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kissatäti vieraat (tai palvelijattaren eläinlääkärikaverit) on ihan parhaita! Aina saa rapsutuksia. :) - Mörkö ja Mymmeli

   Poista
 8. Hei mä oon Naava. Oon vähän samannäköinen kuin sä Mymmeli, mutta mä oon tyttö. Tassulinnan emäntä on käynyt meilläkin.

  VastaaPoista
 9. CatDancer onkin parasta ikinä ja vieraat jotka tuo catdancereita <3

  VastaaPoista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=