perjantai 28. heinäkuuta 2017

Heinäkuun hulinoita

Kesä on meillä Riiviöiden kanssa kiitänyt ohi hurjaa vauhtia ja tuntuu ettei ehtinyt edes kissaa sanoa, kun olikin jo heinäkuun viimeinen viikko. Tähän kesään ei ole vielä toistaiseksi mahtunut hirveän montaa oikeaa kesäpäivää, mutta aina sellaisen sattuessa kohdalle ollaan otettu siitä kaikki ilo irti!

Kesän alussa listattiin tänne blogiinkin kaikkia jänniä juttuja, mitä meinataan kesän kuluessa tehdä, (ne löytyy Täältä). Yllätykseksemme lähes kakki suunnitelmat ovat toteutuneet:

Ollaan päästy ulkoilemaan paljon ja uusia lenkkipolkuja on löytynyt jo aika mukava määrä. Mörkö tykkäisi ulkoilla enemmänkin, ehkä jopa pitempiä matkoja, ja Mymmeli tyytyy lyhyempiin pyrähdyksiin kotipihan pusikoissa ja metsän reunassa.

Sisällä palvelusväki on järjestänyt leikkejä ja muuta ihan kivaa aktiviteettia. Riiviöt järjestävät tottakai myös ihan omaa tekemistä silloin, kun palvelusväki ei jouda heitä viihdyttämään. Yleensä siis yöaikaan. Asunnossamme raikaa tällöin iloinen tassujen töpsötys, kun talouden herrasväki pistää ranttaliksi ja päättää, että sänky on nyt heidän taistelutantereensa ja eteisen käytävä muuttuu oikein mainioksi kiihdytyskaistaksi. Listalla mainitut pitkät päiväunet voidaan ottaa sitten, kun palvelusväki herää omiin askareihinsa.

Aikalailla, kesä on tähän mennessä ollut täynnä niitä paljon puhuttuja kissanpäiviä.


14 kommenttia:

 1. Ensin maanjäristystä muistuttavat aamuyörallit ja heti palvelusväen herättyä päiväunet, niin tyypillistä!

  Tarvitsisiko Mörkö talveksi villapaidan, että pidemmät ulkoilut onnistuisivat sittenkin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, villapaita voisi olla vaihtoehto! Ei muuta kuin neulomaan :D Mörrillä on onneksi jo omasta takaa paksu pohjavilla, joten alle kymmenen asteen pakkasessa herra pärjää kyllä ilkosillaankin :D

   Poista
 2. Yörallit ja päikkärit, mikäs sen parempaa..

  VastaaPoista
 3. Ihan kivan kuulosesti on mennyt kesä tähän asti siis kissojen osalta teillä, kuulostaa aika mahdilta ! :)

  VastaaPoista
 4. Kissanpäivät ovat parhaita päiviä! :) Me (Nupun kanssa) vähän kadehditaan noita teidän ihania ulkoiluja, kun meillä ei oikein sellaista mahdollisuutta ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän pitää Nupun kanssa tulla tänne katsastamaan ulkoilumaastot :D

   Poista
 5. Teidän kesä kuulostaa oikein mukavalta <3 Ruffe tulisi mieluusti myös lenkille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko Ruffella ja Nupulla lenkkitreffien paikka? ;)

   Poista
 6. Ihana kun on ollut tuollaisia kesäpäiviä♥ ja hieno että kesäsuunnitelmatkin toteutuneet listalta!! Kaunista kesänjatkoa sinne:)

  VastaaPoista
 7. Oikein onnistunut kesä, siis. ♥ Toivottavasti kuitenkin seuraava olisi vähän lämpimämpi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lämpötilat saisi pikkuisen kyllä nousta :D

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=