torstai 20. syyskuuta 2018

Syntymäpäiväkutsut ja valtiovierailu

Viime lauantaina vietettiin ihanan Amen syntymäpäiväjuhlia. Hupsuttamon henkilökunta oli myös kutsunut meidät viettämään etkoja heille ennen varsinaisten synttärikekkereiden alkamista. 

Kissakahvila visiitistä oppineena pakkasin kameran mukaan reppuun jo edellisenä iltana ja aamulla tein tuplavarmistukset, että mokoma vehje oli tosissaan lähdössä mukaan. 

Hupsuttamossa vastassa olivat iki-ihanat ragdollit Juju ja Nuppu. Ennen kuin olin tajunnut edes kunnolla tervehtiä muita huomasin parkkeeranneeni itseni keskelle Hupsuttamon lattiaa ja leperteleväni suloisuuksia ihanien pumpuliturkkien korviin.

Kukkuu!
Herrasmies-Juju esitteli meille upeita agilityhyppyjä ja toinen toistaan hienompia temppuja. Juju myös kietoi minut pikkuvarpaansa ympärille suikkaamalla suukon nenänpäähäni kesken halailuhetken.

Reippaat pojat saa herkkuja
Nuppu sulostutti päivää luontaisella säteilyllään ja olemassaolollaan. Nuppu myös esitteli, miten ammattimaiset valokuvamallit poseeraavat, jotta hitaampikin bloggaaja saa napattua kuvia.


Safiirisilmä <3
Hupsuttamosta jatkoimme porukalla matkaa Amen ja Tuiken residenssiä kohti. Siellä henkilökunta oli laittanut pöydän koreaksi, saimme herkutella kotona leivotuilla kasvispiiraalla, mutakakulla, kekseillä ja lämpimällä teellä. 

Huomatkaa ihanat Ame-mukit!
Päivänsankari-Ame oli heti reippaana ovella vastassa toivottamassa vieraita tervetulleeksi. Ihan ensimmäisenä synttärisankarin piti kuitenkin hoitaa tärkeimmät asiat ja nuuskia Riiviöiden jättämät viestit repustani. 

"Suuret onnittelut ihanaiselle Amelle, toivottavasti palvelijatar osaa toimittaa viestin perille - Mörkö ja Mymmeli"

Nuuuh
Kieltämättä mieleni teki sujauttaa Amekin Kånkenin uumeniin ja kiitää tuli hännän alla kotiin. Tyttöenergialle olisi aina tarvetta tässäkin taloudessa.

Olimme hankkineet Kiskattien ja Hupsuttamon emännän kanssa Amelle yhteisen syntymäpäivälahjan, joka osoittautui heti onnistuneeksi hankinnaksi. 

Amen oli välillä vaikea päättää, kumpi kiinnosti enemmän. Lahjakassi vai itse lahja.
 Juhlia vietettiin syöminkien merkeissä ja kisumisuja paijatessa. Tuike vietti suuren osan ajasta sängyn alla ujostellen ja uskaltautui vain muutaman kerran näkyville leikkimään. Amella olikin sitten emännöitävää kahden edestä. 

Voisin jatkaa kauneusuniani, jos vieraille vain sopii.
Kiitos Tiuke ja Sandra kutsusta kyläilemään ja kiitos Satu seurasta ja kuljettajana toimimisesta. Otetaan taas uusiksi :) 

18 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Teillä on ollut hienot kissatreffit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivat vierailut. Harmi ettet päässyt mukaan.

   Poista
 2. Ame kyllä edustikin kahden edestä xD Kiva että pääsit kylään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kutsusta! Pitää ottaa uusiksi pian :)

   Poista
 3. Todella upeita kuvia aivan super söpöistä kissoista ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvä vierailu näkyy olleen! :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä sait ihania kuvia niin hupsuleista kuin Amestakin!♥ Oli kivaa, kun kävit! Mörkön ja Mymmelin tapaaminen on ehdottomasti nyt mun bucket listin huipulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Riiviöitä saa kyllä tulla katsomaan ihan milloin vain, pitää sopia joku päivä, että tuut käymään :):)

   Poista
 6. Tosi onnistuneita kuvia kaikista kissoista ♥

  VastaaPoista
 7. Nyt vasta sain luettua tämän ja tuli kuin eilinen mieleen tämä vierailupäivä.
  Hyvät kuvat sait napsittua ☺

  VastaaPoista
 8. Ymmärrettävä reaktio Hupsuttamoon mennessä. :DD Ja oikeastaan missä vain kissakodissa, on ne vaan niin ♥ Isompi ihmetys on miten pääsit lähtemään näistä vierailupaikoista (ilman kissaa). :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T. Minä, olinjostain syystä eri tunnuksilla sisällä. o.o

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=