maanantai 15. elokuuta 2016

Junassa

Eilen matkustettiin kissojen kanssa junalla takaisin omaan kotiin. Pojat ovat onneksi reippaita matkustajia, eikä ongelmia ole koskaan ollut. Kissat matkustavat yhteisessä ferplastin isossa kopassa, johon ne menevät ihan mielellään. Kotona koppaa pidetään avoinna ja kissat tykkäävät välillä mennä oma-aloitteisesti sinne nukkumaan.

Jukratti miten jännää!

Junamatkoilla lasken pojat aina joksikin aikaa valjaissa katselemaan ja ihmettelemään. Toki pitäen vähän silmällä, miten ruuhkaista on. Jos junassa on paljon muita eläinmatkustajia, saavat pojat olla kopassaan. Eilen oli kuitenkin mukavan rauhallista ja kissat oli hyvä päästää jaloittelemaan. Mörkö tykkää lähinnä katsella ohi vilistäviä maisemia ikkunasta, kun taas Mymmeli haluaisi itse vilistää joka paikkaan.

Mymmelistä, joka yrittää olla joka paikassa yhtäaikaa, oli hankala saada yhtään kuvaa. 

Aikansa ihmelteltyään ja jaloiteltuaan, pojat pyrkivät itse takaisin omaan koppaan.

4 kommenttia:

 1. Vähän jännää! Haluaisin myös matkustaa junalla tai bussilla ja katsella ikkunasta! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi jännää! Me herätetään myös lievää ihmetystä muissa matkustajissa, ja etenkin lapset tulevat monesti kysymään saisiko meitä silitellä. No tottakai saa! - Mörkö ja Mymmeli

   Poista
 2. Junamatkat on kyllä jänniä... Ja yllätysmomenttina on muut matkustajat. Meillä oli viimeksi seurana samassa vaunussa viisi koiraa, jotka oli onneksi rauhallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muut matkustajat tuovat joskus yllätyksiä matkaan. Mekin ollaan yleensä tavattu vain rauhallisia koiria. :)

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=