maanantai 31. lokakuuta 2016

Palvelijattaren lomaviikko

Viime viikon blogihiljaisuus johtuu siitä, että tuo meidän palvelijatar teki ihan kummallisen tempun, ja päätti ottaa omaa lomaa. Meidät se tietenkin jätti tänne kotiin talouden kaksilahkeisen kanssa. Ei oltu asiasta ihan samaa mieltä, mutta varsin hyvin pärjättiin viikko näin miesten kesken.

- Mymmeli

Siis häh? Eikö me muka päästäkään mukaan?!

Mutta mitä se palvelijatar oikein lomallaan teki? Kyseessähän ei suinkaan ollut mikään hurvittelu loma, vaan viikko työharjoittelussa kunnaneläinlääkärin matkassa. Viikon aikana ehti nähdä ja oppia kaikenlaista uutta ja sai ajella ympäri kaunista maaseutua sydämensä kyllyydestä. Ei yhtään hullumpi tapa viettää syyslomaa.

Aamuteet motivoivasta mukista on paras tapa aloittaa päivä. // Lumi pääsi yllättämään! // Lääke-esittelystä jäi opiskelijalle käteen ainakin kasa mielenkiintoista lukemista ja hienoista hienoin kynä.

Nyt palvelijatar on kuitenkin palannut takaisin päätyöhönsä huolehtimaan Riiviöistä ja arki alkaa taas asettua uomiinsa.

14 kommenttia:

  1. Kauheeta, lähtee tolleen omalle lomalle ja jättää kissat kotiin! Ihan hirveetä, muistakaa ees syödä toi sen uus kynä kiitokseks.
    -Pena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotain sellaista suunniteltiin. Eihän se nyt käy, että meidät jätetään näin jälkeen. - Mörkö ja Mymmeli

      Poista
  2. Montakohan vierasta kissaa palvelijatar ehti nähdä viikon aikana? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan ihan liian monta. Ei suostunut kertomaan, kun kysyttiin. - Mörkö ja Mymmeli

      Poista
  3. Palvelijattarella ollut varmasti opettavainen ja antoisa viikko! Ja nyt pojat tyytyväisiä kun paluu arkeen!Mukavaa alkaa viikkoa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa alkavaa viikkoa teillekin! Edellinen viikko oli tosiaan opettavainen :)

      Poista
  4. Onneksi palvelijatar palasi kotiin eikä jäänyt kunnaneläinlääkärin seuraan hurvittelemaan ja katselemaan vieraita kissoja ja muita otuksia! Kamalaa olisi ollut se. - Kassinen ja Seppo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se nyt tästä olisikin puuttunut. Muutaman vieraan kissan hajut se kehtasi tuoda kotiin saakka... - Mörkö ja Mymmeli

      Poista
  5. Jos palvelija kerran oli kaikkia muita hoitamassa, niin yllättäkää hänet. Napakkaa yöllä vessapaperirulla ja kietokaa se palvelijan ympärille. Sitten vaan katotte viattomina; me harjoteltiin hoitamista. Me ainaski tehtäis niin ;)
    - Rokkimimmit -
    Ai niin, eikä se haittaa palvelijaa ollenkaan vaikka paperia jäisi jo matkan varrelle. Sitä on kuulemma aina kiva siivota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo!! Tämä kuulostaa varsin hyvältä! - Riiviöt

      Poista
  6. Riiviöparat, joutuneet pärjäämään poikaporukalla kun palvelijatar lähtenyt hoitamaan muita kissoja ja paljon isompiakin eläimiä. Me siepattais toi Aptuksen kynä heti pöydältä ja pyöritettäis se kaapin alle piiloon ;) - Elli ja Pii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie jo vähän pureskelin noita kynäukon hiuksia, ihan kostoksi vain ;) - Mymmeli

      Poista
  7. Varmasti ollut palvelijalla kivaa syyslomalla ja mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kivaa! Opin ihan hirmuisesti kaikkea uutta :)

      Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=