keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Ruskan kuvailuja

Meidän palvelijatar on ihan höpsähtänyt syksyyn. Se höpisee vaan jostain ihanista väreistä, kirpakoista keleistä ja alkavista yöpakkasista. Sitten se on raahannut meitä ulos, mikä on siis tosi kivaa, mutta sillä on jatkuvasti se kamera mukana. Ei siinä ehdi kissa ulkoilla rauhassa, kun kokoajan pitäisi muka poseerata. Onko muillakin näin, vai onko se vaan tän meidän palvelijattaren hölmö juttu?

- Mörkö

Minä tosiaan rakastan syksyä, enkä ole halunnut jättää käyttämättä tilaisuutta kivoihin ruska-aiheisiin kuviin. Parin viime viikon aikana olen saanut napattua jopa pari julkaisukelpoista otosta. Sain myös houkuteltua talouden kaksilahkeisen mukaan tähän villitykseen, joten myös kahden kissan kuvaaminen yhtäaikaa onnistui toisen pidellessä hihnoja. Mies myös ymmärtää valokuvauksesta paljon minua enemmän ja osaa opastaa, kun minulla menee metsään.

Eilen vietettiin myös eläinten päivää, joka aloitti eläinten viikon. Meillä päivä noteerattiin antamalla kisuille erityisen paljon rapsutuksia ja suukkoja.

- Emäntä

Ihan alkuun pari harvinaista otosta, jossa Riiviöt mahtuivat samaan kuvaan. Kumpikaan ei tosin vahingossakaan katsonut kameraan.

Kameraan ei katsota, mutta jos edes samaan suuntaan tälleen hienosti.

Vaanitaan

Miu

Mörköä kävin kuvaamassa lehtikasan lisäksi myös syksyisessä metsässä.
 "Autumn, the years last, loveliest smile." - William Cullen Bryant

23 kommenttia:

  1. Sinä vaanit Mörkö kyllä komeasti! - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä melkein punastutaan :) - Mörkö

      Poista
  2. Ihana blogi sinulla ja aivan ihanat kuvat tässä postauksessa. Olen suuri kissojen ystävä, vaikka itselläni kissoja on ollut viimeksi lapsena. Kiva kun satuin löytämään blogisi. Ja kyllä itsekin intoilen tästä ruskasta ja syksyn kuvaamisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, kun pidit blogistani! Toivottavasti eksyt tänne toistekin :)

      Ruska tekee kyllä maailmasta todella kauniin, ja näitä syksykuvia varmaan fiilistellään täällä mahdollisuuksien mukaan koko lokakuu :D

      Poista
    2. Muuten se vielä, että sehän juuri tekee tuosta ylimmästä kuvasta niin hauskan ja suloisen, kun kissat katsovat kumpikin eri suuntaan eikä kumpikaan kameraan. Tulee mieleen, että mitähän ne miettivät...

      Poista
    3. Hah, olet muuten oikeassa. Kiitos. En ollut itse osannut edes ajatella tuota :)

      Poista
  3. Ihania kuvia, syksyssä on parasta upea väriloisto, mutta sitten kun/jos on oikein sateinen syksy, siinä ei oo oikein mitään kivaa. Tällainen kuiva ja aurinkoinen syksy on just hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sateesta ei kyllä tykkää kukaan, sillon mekään ei haluta ulos.

      Poista
  4. Meillä jäi eläinten päivä nolosti kokonaan noteeraamatta, mutta onneksi Kassinen ja Seppo eivät sitä tajua. :D Syksystä kisu pääsivät nauttimaan vain sisään tuodun vaahteranlehden muodossa (eivät nauttineet).

    Mymmelillä on muuten kaikissa kuvissa tosi hyvännäköinen karva! Miten usein pitää harjata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin eipähän eläimet siitä päivästä tajua :D

      Mymmelin turkki vaatii yllättävän vähän toimenpiteitä. Furminaattorilla pidän karvanlähtöä kurissa ja selvittelen takkuja silloin, kun niitä silitellessä bongaan. Pahoiksi rastoiksi päässeitä takkuja kylmästi leikkaan pois. :)

      Poista
    2. Onpa kiva että on noin helppo turkki. :) Minulla on kokemusta lapsuuteni pidempikarvaisesta maatiaisesta, jolla oli sellainen pumpulihöttökarva: piti olla vähän väliä sukimassa ja siltikin tuli saksittavaa. Luulen kyllä, että teillä on parempi ruokavalio kuin tuolla kissalla oli.

      Poista
    3. Niin en tiedä mistä lopulta johtuu, mutta Mymmelin päällyskarva ei ole yhtään höttöä. Ennemmin vähän karkea :) Pohjavilla on sitten melkein pumpulia ja menee välillä takkuun.

      Poista
  5. Ihania kuvia - ja yhteispotrettiakin pukkasi! :-) Mä olen henkeen ja vereen kevätihminen, mutta tämä syksy on yllättänyt kauneudellaan. Ihan on pitänyt välillä pyöräillessä pysähtyä maisemia ihastelemaan. Mutta nyt alkaa olla jo vähän liian kylmää... Hrr...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on taas vaan ihana, kun ilmat vähän viilenevät ja saa vetää villasukat jalkaan :D

      Poista
  6. Juu, ei mäkeään päästä ulkoilemaan ilman poseerauksia. Ymmärretään sua täysin!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että on kohtalotovereita :) - Mörkö

      Poista
  7. Mekin ollaan käyty nyt kahtena vuonna ottamassa ihanat syyskuvat poikien kanssa, pitäisi tehdä se taas tänä vuonna mutta mutta ehkä ensiviikolla! Jos on hyvä ilma ja vielä lehtiä puissa :D Tosi ihanat kuvat, ruska on ihanaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruska kyllä on <3 Teidän kuvia odotellessa sitten ;)

      Poista
  8. Kauniita syksyisiä kuvia :) Ihanan kontrastin tekee nuo Mymmelin pinkit valjaat ja harmaa turkki ruskan ympärillä. Mymmelin karva näyttää entistäkin pehmeämmältä ja tuuheammalta :) Mulla on ollut pakkomielle jo jonkin aikaa pinkin ja harmaan yhdistelmästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään tosi paljon pinkistä ja harmaasta yhdessä ja siksi halusinkin nuo valjaat Mymmelille, vaikka joku saattaa sanoa, että ne ovat liian tyttömäiset kollille. Tosin onhan sillä tytön nimikin :D

      Poista
  9. Kauniita kuvia ja niin söpöjä kissoja :)

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=