tiistai 20. joulukuuta 2016

Riiviöiden joulukalenteri: luukku 20

Tänään lähdettiin riiviöiden kanssa junalla joulunviettoon vanhempieni luokse.

Molemmat Riiviöt ovat onneksi tottuneet matkustamiseen, eikä matkanteossa ole ollut suurempia ongelmia. Riiviöt matkustavat ferplastin isossa kuljetusboksissa, mihin molemmat mahtuvat hyvin köllimään.

Kun varasin lippuja vr:n nettisivut ilmoittivat lemmikkivaunun olleen lähes täynnä, ja ainoan vapaan paikan olleen meidän varaama ikkunapaikka. Tästä syystä Riiviöt viettivät suurimman osan matkaa kopassaan, kun jännitin joka asemalla, että kuka tulee viereen istumaan. Vieressämme oleva käytäväpaikka ei kuitenkaan koskaan täyttynyt ja uskalsinkin loppumatkasta ottaa Mörkön ulos kopasta hiukan jaloittelemaan.

Ikkunasta on hyvä katsella maisemia

Joko ollaan perillä?
Vaunussa oli meidän lisäksi monta koiraa ja muutama kissa. Hälinän takia Mymmeli ei uskaltanut tulla turvallisesta kopasta ulos, joten hän sai sitten viettää matkan boksissa turvallisen etäisyyden päässä muista matkustajista. Mörkö olisi innoissaan moikannut kaikki vastaantulijat, mutta ehkä on parempi, ettei tunge nokkaansa ihan joka paikkaan.

Matka sujui kaikenkaikkiaan hyvin, ja voidaan aloittaa joulunvietto hyvillä mielin.


20 kommenttia:

 1. Junalla! Oot sinä kyllä tosi rohkea Mörkö! Ja nyt olet lähempänä minuakin ♥ - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! <3 nyt voikin nukkua yöt hyvin, kun tietää Pepsi-kuningattaren olevan pikkuisen lähempänä <3 - Mörkö

   Poista
 2. Vau, te osaatte matkustaa junalla. Muuten mikä se juna on..? Ainakin Mörkö sun takana näkyy taatusti koira!! Hyvää joulua teille sinne matkan päähän!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juna on tytöt kuulkaa semmoinen iso ihmisten kulkuväline. Sinne mahtuu paljon ihmisiä ja paljon eläimiä ja kaikki pääsee kätevästi paikasta a paikkaan b. Joo tuossa minun takana näkyy kyllä koira, mutta se oli tosi ystävällinen koira, eikä meistä kissoista välittänyt :) - Mörkö

   Poista
 3. Reipas Mörkö! Aika chillisti matkanteko sujui, kun Mörkö on noin rentona penkillä muista ihmisistä ja eläimistä ja liikkeestä ja Junasta huolimatta.. ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mörkö on tosi reipas! :) yritän aina junassa päästää kissat jaloittelemaan ja katselemaan maailmaa ja muita matkustajia. Mörri on sen verran monta tilannetta jo nähnyt, ettei pieni hälinä hetkauta. Mymmeli sen sijaan ottaa paljon varovaisemmin, eikä poistu kopasta ellei ole melkein tyhjä juna.

   Poista
 4. Hienoa että teillä meni junareissu hyvin. Meillä sellainen on edessä joulun jälkeen ja vähän jännittää kuinka ahdasta tulee olemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mennään uudestaan pian joulun jälkeen. Varasin sillekin matkalle liput etukäteen ja ainakin tällä välillä näytti kovin täydeltä. Toivottavasti teidän matkalle ei osu kauheat hulinat :)

   Poista
 5. Mukavia matkakuvia. Kiva kun matka meni noin hyvin. Hauskaa että Mörkö olisi niin innoissaan moikannut kaikkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) meillä ei onneksi ole vielä ollut mitään ongelmia matkustuksen kanssa. *koputtaa puuta*

   Poista
 6. Mä olen kuullut, että ne lemmikkivaunun käytäväpaikat on aina 'varattu', jotta saa matkustaa lemmikin kanssa rauhassa. Mitään satavarmaan tietoa mulla ei tästä ole, mutta näin mulle joku joskus kertoi. Huomasitko istuiko matkalla muilla vierekkäisillä lemmikkipenkeillä jokaisessa joku, vai oliko kaikki käytäväpaikat tyhjänä? Kiinnostais tietää, ku ei koskaan tiiä jos innostuu näitten karvaperseitten kanssa matkustamaan...
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Tuo kyllä selittäisi paljon... Melkein kaikki käytäväpaikat olivat nimittäin tyhjinä. Joskus olen kuitenkin istunut junassa, missä jokaisella paikalla istui joku kissan tai koiran kanssa. Ota näistä aina selvää... :D

   Poista
 7. Teillä ollut mukava junamatka! Oikein ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman reipasta matkustusta! :) Meidän kumpikaan katti ei ole uskaltautunut junassa boksin ulkopuolelle. Ollaan taidettu treenailla liian vähän...

  VastaaPoista
 9. Junalla kulkeminen on niin kivaa, mäkin aina istun penkillä! -Rufus

  VastaaPoista
 10. Rohkea Mörkö! Mie tykkään enemmän bussimatkoista, mutta etenkin Raku taasen junamatkoista. Itkee moottoritiellä autossa, mutta junassa on hipihiljaa tasaisen liikkumisen ansiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin just tuo tasainen liikkuminen on iso tekijä viihtyvyydelle. :)

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=