perjantai 23. joulukuuta 2016

Riiviöiden joulukalenteri: luukku 23

Kuulumisia

Meillä on ollut täällä mummilassa tosi kivaa! Täällä on paljon tilaa rallitella ja keksiä herjuuksia. Ruokahuoltokin pelaa melkein jopa paremmin kuin kotona. Tänään saatiin aamulla maistaa pekonia ja iltapäivällä pienet palat maksapateeta. Aika herkkuja. Kinkunkin ihmiset laitto uuniin, mutta sitä me ei kuulemma saada, kun se on muka liian suolaista.


Sitten meillä on täällä yksi kiva koirakaveri. Kerrottiin siitä teille jo aikaisemmin, kun oltiin elokuussa Mummilassa hoidossa. Meillä on koiran kanssa tosi kivat leikit, vaikka välillä joudutaankin vähän sähisemään tai antamaan tassusta, jos leikit menee liian rajuiksi. Onneksi koiruus sitten kuitenkin uskoo meitä ja antaa meidän olla myös rauhassa.


Jippii, joulu on jo huomenna!

12 kommenttia:

 1. Teillähän on siellä mukava koirakamu ja maittavia herkkuja myös!

  VastaaPoista
 2. Ei kai teitä lellitä piloille siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että vähän lellitäänkin, mutta kotona laitetaan sitten taas riiviöt ruotuun ;)

   Poista
 3. Onpas siellä elo mukavaa, kun ruokahuoltokin pelaa paremmin kuin kotona. Selvästi hyvä juttu tämä joulu.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tosi hyvältä toi ruokahuolto!
  -P&P

  VastaaPoista
 5. Nam mitä ruokia!! Mut hyi koira :( -Coco

  VastaaPoista
 6. Ihana koirakaveri, oikein pöwwöhäntäinen! ♥ Ihana, että tulevat toimeen. :) Me päästään mahdollisesti yrittämään koiraan tutustumista keväällä kun kaveri toivottavasti saa viimein pitkään haaveilemansa koirulin. Viimeksi kun yritettiin tutustuttaa koiraan, siitä ei tullut mitään kun koirua nähtiin sen verran harvoin. Otettiin opiksi ja tätä tulee nähtyä sitten useammin, ainakin kunnes ovat kunnommin ystävystyneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö kivaa! Blogiin sitten paljon kuvia ja selostusta miten tutustuminen menee! :) itsekin haaveilen koirasta vielä tulevaisuudessa, joten olen halunnut totuttaa kisut koiriin jo pennusta asti. Näin ei sitten ole suuri järkytys, kun pentu joskus vuosien päästä saapuu :)

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=