lauantai 17. joulukuuta 2016

Riiviöiden joulukalenteri: luukku 17

Mörkön namipallo

Mörkö on ollut ihan superrakastunut namipalloon, jonka ostin aikaisemmin syksyllä. Pallo toimii muiden aktivointilelujemme kanssa tekemisenä Riiviöille silloin, kun minulla on tiedossa pitkä päivä, tai en muuten vain kiireiltäni ehdi kissoja tarpeeksi viihdyttää. Namipalloista saadaan samalla osa päivän ruuista.

Keskitytääs nyt

Tässä namipallossa erikoista on sen pitkät, ihanat siipisulat. Kun aktivointilelut antaa kissoille lattialle Mörkö sieppaa ensimmäisenä juuri tämän pallon ja pyörittelee sieltä namit ulos. Pallo alkaakin pikkuhiljaa käydä ehkä turhan helpoksi (olisiko se sittenkin syy siihen, miksi se on suosittu?), mutta kerran Mörkö tykkää pallosta kovin ja tarjoaahan se edelleen tekemistä, saa pallo viihdyttää Riiviöitä vielä pitkään.

omnomnom
Millaisia teidän muiden lempilelut ovat?

17 kommenttia:

 1. Onpa nätti pallo sinulla Mörkö! Ja taitavasti osaat! Minun suosikki päivittäisistä aktivointileluista on raksupyramidi. En minä niistä raksuista niin, mutta se pelailu. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, meillä ei olekaan raksupyramidia! Kuulostaa hasukalta! - Mörkö

   Poista
 2. Sulallinen herkkupallo, vautsi! Hienosti esitelty pallon toiminta! Meillä on tuollainen samanlainen, mutta ilman sulkaa. Mimmi jaksaa pyöritellä sitä kauankin, Alfred ei niinkään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin löytyy sulaton versio, mutta se ei jostain syystä ole läheskään yhtä suosittu :)

   Poista
 3. Tää on tosi kiva tää sulallinen versio. Meillä ei oo pallot niin suosittuja mitä nuo raksupelilaudat. Tosin jokaisella tytöllä on oma suosikkinsa ;) Heh, tietty se mistä kukin osaa eniten raksuja napsia.
  Pate: https://kiskatit.blogspot.fi/2016/08/11kk-synttarit.html
  Eddie: https://kiskatit.blogspot.fi/2016/04/eddien-juttu.html
  Rudi: https://kiskatit.blogspot.fi/2016/02/raksulauta.html

  VastaaPoista
 4. Mun lempparilelut on kaikki rikki... Leikin kuulemma liian rajusti.
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Punkku! Vähän rauhallisemmat leikit sitten jatkossa :)

   Poista
 5. Meillä on myös sulaton versio, mutta kukaan ei pidä siitä... Ei sillä että Seppo ideaa edes ymmärtäisi. :D Kassisen mielestä taas kuminen isohko koirien raksupallo on paljon parempi.

  Mutta hei, toimiiko teillä oikeasti tuo, että vain jätät täydet aktivoitilelut jonnekin ja ne päivän aikana tyhjenevät? Täällä ne nimittäin syödään tyhjiksi heti annettaessa. Vähän ärsyttää, olisi nimittäin kiva just jättää niitä pidempien yksinolojen tekemiseksi, mutta se ei vaan onnistu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väittäisin, että toimii. Kyllähän Mörkö melkein heti iskee leluihin kiinni, mutta tullessani kotiin saattaa joissain leluissa olla vielä raksuja jäljellä. Niitä sitten käydään popsimassa pitkin iltaa :)

   Poista
  2. Okei, onpa hyvä juttu että siellä toimii. Tai ehkä meillä on vaan vääränlaisia leluja, kun ei sitä isoa ufoa ole vielä tullut vastaan... :)

   Poista
 6. Meillä on muutama raksupallo, mutta eivät ole top-3 lelujen listalla. Suosituimpia ovat mussutettavat ja potkutettavat kissanminttutäytteiset pehmolelut sekä Tyypin tekemät huiskat tietysti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanssa yksi kissanminttu tyyny, mutta se ei kyllä taida yltää edes top10 listalle :/

   Poista
 7. Ruffe tykkää kissanminttujutuista ja coco tykkää palloista <3

  VastaaPoista
 8. Onpa kiva! :) Meillä Haiku on ihan hulluna tuontapaiseen namipalloon, jaksaa sen kanssa puuhata niin kauan kun sisältöä riittää. Noraa ei kiinnosta ja Raku koittaa poimia Haikulta huomaamattajääneitä tippuneita herkkuja. :D

  Meillä Noran lemppari on tällä hetkellä narulelut, Rakulla ne ja muutama lattialla pyörivä lelu, etenkin yksi hai. Haikulla sulkalelut.

  VastaaPoista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=