perjantai 16. joulukuuta 2016

Riiviöiden joulukalenteri: luukku 16

Yleisön pyynnöstä tehdään tarkempi katsaus pesäpussiin. Pussinhan saimme siis joulukissa paketissamme ihanalta kissaneiti Amelta. Amen emäntä teki pussin itse, ja me ollaan Riiviöiden kanssa oltu tosi ihastuksissamme tästä.


Pesä sai meillä kunniapaikan olohuoneesta, telkkarin vieressä turhanpanttina nököttävältä tuolilta. Mymmeli on tykännyt uudesta nukkumapaikasta todella paljon ja on tälläkin hetkellä siellä minua mulkoilemassa. Paikka on asunnossamme todella keskeinen ja siitä onkin hyvät näkymät olohuoneeseen ja eteiseen. Samalla voi seurata liikennettä keittiöön.


Itse pesäpussin käytön Riiviöt ovat tosin ehkä ymmärtäneet hiukan väärin. Kumpikaan kolleista ei ole keksinyt edes yrittää ryömiä pussiin sisään. Onneksi fleece-pussi on pehmoinen ihan noinkin.


Vaikka pojat eivät pussin ideaa ihan hoksaisikaan, on siinä silti nukuttu pitkiä ja rattoisia päikkäreitä. Kiitos Ame ja emäntä :)

15 kommenttia:

 1. Liian vaikea on tuollainen pussitoiminto käytettäväksi. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo on varmaan ihana alusta nukkua talvipäivänä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Melkein käy kateeksi katsoa vieressä :D

   Poista
 3. Eipä se Amekaan ole pussin sisälle tajunnut mennä kun pari kertaan ohjeistettuna. Mutta kun päälläkin on kiva nukkua niin mikäs siinä.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen pussukka, ehkä vielä jonain päivänä sieltä löytyy kissa sisältäkin. :D

  VastaaPoista
 5. Hyvähän se on noinkin, lämmin ja pehmoinen.
  Meillä on kivikiss, joka lytättiin tasaiseksi ihan heti, eikä siellä sisällä ole koskaan kumpikaan viihtynyt. Päällä lepäillään kyllä päivitäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen haaveillut meille kivikisistä, mutta sille kävisi varmaan just samalla tavalla :D siksi jäänyt toistaiseksi hankkimatta.

   Poista
 6. Ihana pehmeä makuupaikka hyvällä sijainnilla! :) Meillä kissut eivät hirveästi tykkää nukkua suljetuissa tiloissa, todennäköisesti siksi, että sieltä ei pääse helpolla karkuun, jos kaveri päättää aloittaa yllätyspainit. Poikkeuksena tähän Raku tykkää nukuskella joissakin suljetuissa, kuten täyspuisen kiipeilypuun roikkutynnyripesässä, mutta Raku onkin se, joka ne ylläripainit aloittaisi. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuo voi ollakin syy, miksei meilläkään suljetuista nukkumapaikoista juuri nautita :)

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=