tiistai 21. elokuuta 2018

Zooplus -tilaus

Viime viikolla sain heti maanantaina puhelun, että postinkantaja odottaa oven takana mukanaan odotettu paketti. Onneksi olin menossa vasta iltavuoroon töihin, ja olin oikeaan aikaan kotona kuittaamassa paketin vastaanotetuksi. 

Mikäs tämä tämmöinen lähetys on?
Paketti oli erittäin odotettu siksi, että se sisälsi yhteensä 30 kiloa kissanhiekkaa ja jokusen kilon Bozita-märkäruokaa. 

Riiviöiden vessoista löytyy Cat&clean kissanhiekkaa, joka on sekoitus paakkuuntuvaa hiekkaa ja silikaa. Lisäksi hiekka tuoksuu etäisesti vauvantalkille. Yleensä en tykkää hajustetuista hiekoista, mutta tämä haju ei ole mielestäni häiritsevän voimakas. 

Olen ollut hiukan harmissani siitä, että Zooplus on siirtynyt käyttämään Postin palveluja. He kun yrittävät toimittaa pakettia vain kerran, yleensä päiväsaikaan, (kun olen kiinni yliopistolla tai töissä), ja jos ei satu olemaan kotona pitää paketti noutaa lähimmästä postista. Tilaamani paketit ovat harvoin mitään kevyitä kantaa ja jokunen ärräpää on saattanut lentää, kun olen raahannut näitä paketteja postista kotiin. Tällä kertaa meillä kävi kuitenkin huikea tuuri ja satuimme olemaan kotona juuri oikeaan aikaan! 

Näillä hiekoilla ja ruuilla pärjätään taas jokune  hetki :)

22 kommenttia:

 1. Onneksi ei tarvinnut pyörällä kuljettaa hiekkoja 😊 Mymmeli odottaa selvästi että onhan paketissa jotain syötävääkin 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörällä kuljetus tästä enää olisikin puuttunut :D

   Poista
 2. Just tuon takia mä roudaan hiekat itse kaupasta. En jaksaisi millään voimilla kantaa tuonpainoista laatikkoa postista.. :D Onneksi sulla sattui tuuri kohdilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin näin, että sattui hyvä tuuri :D on sitä mietitty monta kertaa, jos ostaisi vaan ne hiekat suoraan kaupasta... Mutta säästö se on pienikin säästö.

   Poista
 3. Bozitaa! Sepon suurta herkkua! :D Mitä Mörkö ja Mymmeli tkkäävät siitä?

  VastaaPoista
 4. Meillä zooplus on alkanut vaihtamaan itse toimitustansa etteivät edes yritä tuoda kotiin. Olikin kiva eräs kesäpäivä roudata 30kilon paketti postista ensin autoon ja autosta sitten kotiin... Noh onneksi oli edes se auto ja sain postista apupojan tuomaan mulle sitä pakettia takakonttiin. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä?! En tiennyt että noinkin voi käydä D: Postille kyllä propsit hyvästä palvelusta, kun tarjosivat apupojan auttamaan kantamisessa.

   Poista
 5. Sopivasti olit kotona! Huh, olisipa ollut painava taakka tuoda fillarilla.
  Nyt hetkeksi taas riiviöillä herkkuja=)

  VastaaPoista
 6. Meillä on onneksi lemmikkikauppa kadun toisella puolen, niin sieltä jaksaa kantaa hiekat. Mutta on oikeasti painajaismaista, jos painavaa lähetystä joutuu itse hilaamaan pitkiä matkoja! Nykyisin joutuu aina vähän miettimään, mitä tilaa ja mistä, ettei käy köpelösti. Onneksi satuit olemaan postipojan kanssa samassa aikataulussa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä juuri, pitää tosiaan miettiä, mitä tilaa ja etenkin milloin. Vitsit oon kateellinen tuosta eläinkaupasta kadun toisella puolella!

   Poista
 7. Vai Bozita herkkua... Hmmmm, mahtaiskohan olla myös meidän suun makuista. Kiva kun palvelijan ei tarvinnu tuskaalla teidän herkkujen takia.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 8. Olipa tuuri, että olit kotosalla, kun paketti saapui! Kauhee raahaaminen ois ollu noissa...

  VastaaPoista
 9. Toimituspaikaksi voi valita työpaikankin,jos mahdollista. Itse käytin tätä jokunen aika sitten. Jakelija nosti paketin suoraan autoni takapaksiin. Postnord toimittajana on myös vaihtoehto DHL/Postille. Mutta ainakin täällä päin heidän toimituksensa kesti vielä kauemmin kuin Postilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin pitää tuo mielessä! Toisaalta sitten ne paketit pitää roudata sieltä työpaikalta kotiin :D

   Poista
 10. Kävipä tuuri! :) Minulla onneksi tulee kantomies "kaupanpäällisenä" painaviin laatikoihin jos pitää itse hakea paketti Postista, niin sillä ei ole niin väliä olenko kotona oikeaan aikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantomies kelpaisi tännekin. Itseasiassa jo nokkakärryistä olisi hyötyä :D

   Poista
 11. Ei ole totta, taas noi toimitukset alkaa menemään pieleen :/ Meillä on nyt muutama tilaus mennyt kuten tilattukin, mutta takana on ollut valtava sota Zooplussan kanssa kaikista vaihdetuista toimittajista ja oli miellä hetken ihan boikottikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitto, jos toimitukset ei enää pelitäkään :(

   Poista

Kurrpurr, jätä tassunjälkesi =^.^=